CREATIVE ANSWER, OOK IN TE SCHAKELEN VOOR FREELANCE ACTIVITEITEN

 

U heeft allerlei werk liggen dat zo snel mogelijk moet worden opgepakt, maar uw vaste vormgever of DTP’er is op vakantie of afwezig vanwege ziekte. Creative Answer helpt u op dit soort momenten graag uit de brand. Vaak is één belletje voldoende om ervoor te zorgen dat ik dezelfde of de volgende dag al bij u op de stoep sta, eventueel met mijn Mac onder de arm. Voorwaarde voor het werken op locatie is dat de opdracht minimaal één werkdag duurt.

 

VANAF EEN AFSTAND

Natuurlijk is het ook mogelijk dat Creative Answer de freelance activiteiten voor u uitvoert vanuit de eigen kantooromgeving. Dan komt de voorwaarde dat de opdracht uit minimaal één halve werkdag moet bestaan, te vervallen. Heeft u andere wensen op het gebied van freelance werkzaamheden? Aarzel niet en bel naar 06 22 93 74 79, want ik ben flexibel inzetbaar en help u graag bij het vinden van een oplossing waar u zich prettig bij voelt.

Door mijn jarenlange werkervaring en mijn flexibele, klantgerichte en professionele instelling, ben ik ook uitstekend inzetbaar bij communicatie- en reclamebureaus die tijdelijk een paar extra handen kunnen gebruiken.

 

SOFTWARE

Creative Answer werkt met de gebruikelijke en moderne vormgevingssoftware, zoals:

  • Indesign
  • Photoshop
  • Illustrator
  • Joomla